Gebrs. Slegers BV is een echt traditioneel familiebedrijf, opgericht eind jaren vijftig door Toon Slegers. Ondertussen geven we onze vakmanschap en passie voor industriële spuiterij al generaties over van vader op zoon. Na jarenlang hard werken is het uitgegroeid tot een innovatieve industriële spuiterij en poedercoating bedrijf met 15 enthousiaste werknemers.

Ouderwets vakmanschap in combinatie met innovatieve technieken zorgen voor goede kwaliteit. Dagelijks wordt er gewerkt naar een optimaal eindproduct. Waarbij we in de productiefase de producten behandelen volgens een klant specifiek systeem of op het milieu waarin de producten terecht komen. Zodat u het eindproduct naar wens ontvangt.

Beperkte openingstijden met de bouwvakvakantie.

In de weken 32, 33 en 34 werken we met een zeer kleine bezetting door op onze poedercoatlijn, waardoor onze productiecapaciteit beperkt is. In deze periode is onze natlakafdeling gesloten en kunnen bepaalde afdelingen vanwege onderhoudswerkzaamheden (tijdelijk) gesloten zijn. We willen u verzoeken om rekening te houden met langere en afwijkende levertijden.

Lees verder »

 

» Contact

Spuiterij Gebrs. Slegers B.V.

Korte Dijk 8
5705 CV Helmond
T: 0492 - 55 22 85
F: 0492 - 59 95 84
E: info@slegersbv.nl

 

Bekijk hier het Corona Protocol