Samen onder een dak!

Geplaatst: 06-05-2014

In 2009 zijn Gebrs. Slegers B.V. en Industriële spuiterij/Poedercoating Gebrs. Slegers B.V. samen onder een dak gegaan. Na de splitsing van de bedrijven in 1998 is er een ander pand aangekocht aan de Korte Dijk in Helmond, waar beide bedrijfsactiviteiten in ondergebracht gaan worden. We beschikken hier over een productiehal van 1500 m² en een kantoor met verdieping van totaal 360 m².


Spuiterij
In onze spuiterij zijn we uitgebreid in zowel huidige als nieuwe activiteiten. Zo hebben we twee nieuwe spuitcabines in de productiehal, met lakmengruimte en droogoven. Ook zijn deze compleet voorzien van een monorailsysteem met traversebalken om de te spuiten producten op te hangen en zo makkelijker te bewerken zijn. Ook hebben we een nieuwe poederlakstraat met 4 meter lange traversebalken. Deze nieuwe poedercoatlijn beschikt over vijf sporen, deze lopen door de oven waarin de producten kunnen uitharden.

Ook bezitten we op het moment een straalcabine en werpstraalmachine. Nadat de producten zijn voorbehandeld kunnen deze door naar de spuiterij of poedercoating waar de nabehandeling plaatsvindt.

We hebben ook een voorbehandelingsbadenreeks gerealiseerd, compleet met waterzuiveringsinstallatie en bovenloopkraan. De baden zijn gevuld met water en een chemisch poeder en hebben elk een andere behandeling voor het product. Door deze uitbreiding zijn we in staat om de producten sneller en beter voor te behandelen en krijgen deze een perfect eindresultaat.

Magazijn
Een andere uitbreiding is ons magazijn, waar producten kunnen worden opgeslagen en waar onze toeleveranciers kunnen laden en lossen. Door ons magazijn blijft alles ruimtelijk en overzichtelijk.

Door deze vele veranderingen in locatie, pand en mogelijkheden zijn wij helemaal klaar om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij zijn klaar voor de toekomst!

« Nieuws overzicht